Event- en productie management

Eventmanagement om u te ontzorgen. Valt er nog veel te regelen, heeft u zelf geen tijd voor de organisatie van uw event of helaas niet de benodigde know-how voor hetgeen u moet regelen? The Production Group staat u graag bij. Wij nemen uw werkzaamheden uit handen, zijn volledig aanspreekpunt en houden u als gewenst nauwlettend op de hoogte. Wilt u er zelf bij zijn, maar kunt wel wat ondersteuning gebruiken? Onze collega’s staan u graag bij tijdens de voorbereidingen, desgewenst op de voor- of achtergrond. Bedrijfsfeest, opening, bruiloft, presentatie of muziekevent? Wij zijn u graag van dienst.

ervaring

Door de vele uitvoering van zeer diverse evenementen zijn de medewerkers van The Production Group doorgewinterde en ervaren eventmanagers, die de uitdaging klein of groot graag aangaan, en deze met uiterste zorg en toewijding zullen afronden tot een geslaagde productie. Aangezien de medewerkers van The Production Group van alle markten thuis zijn, kunnen zij zich in elk aspect van een te organiseren event verplaatsten en zo hun kennis en ervaring toepassen op de uit te voeren werkzaamheden. Troubleshooting is naast de normale gang van zaken tijdens elk evenement een vaak voorkomende taak, de medewerkers van The Production Group zijn in staat de meeste problemen en/of uitdagingen doelgericht en snel op te lossen. Een vakbekwaamheid die men als goede eventmanager dient te beheersen als het aan ons ligt.

Alleskunners

Kortom; u bent aan het goede adres als u opzoek bent naar één of meerdere alleskunners die uw organisatie ondersteunen waar nodig en in goede samenspraak met u of uw collega’s  streven naar een perfect event.

Naast de mogelijkheden omtrent eventmanagement, is The Production Group ook gespecialiseerd in het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van totaalconcepten. Bent u opzoek naar een partij die uw ideeen tot een totaalplaatje maakt? Neemt u vrijblijvend contact met ons op, ons team staat u graag te woord en we denken altijd met u mee!