Geluid

The Production Group is uw ervaren partner op het gebied van geluidsverhuur. Door een combinatie van kennis, professionele apparatuur en niet te vergeten het enthousiasme van onze medewerkers staat The Production Group garant voor een technisch betrouwbare productie en een gewenst eindresultaat als u bij ons geluid huurt.

Zoals we al aangaven; geluid is zeer belangrijk tijdens uw event. Vooral goed geluid. Een niet goed afgestelde installatie of een te hoog volume dragen helaas vaak bij aan vervelende situaties. Uw spreker is niet te verstaan of uw gasten gaan met een piep in hun oren naar huis. The Production Group staat dan ook voor het goed en verantwoord produceren van geluid.

Een perfecte harmonie tussen spektakel, beleving en verstaanbaarheid is dan ook altijd onze streven. Geluid hoeft dan ook niet altijd hard te staan om te bereiken wat men wenst; de boodschap aan uw publiek over brengen.  

Diverse audiosystemen

Voor vele toepassingen zijn er diverse systemen in de verhuur om te realiseren wat men verwacht of zelfs nog beter. Een zakelijke presentatie van uw product of bijeenkomst van uw relaties bedienen wij dan ook vaak met kleine, heldere en ook nog eens nette systemen. De focus ligt hier vaak op een goede indruk naar uw klanten of bezoekers, u zit niet te wachten op grote, aanwezige systemen. The Production Group levert u graag een rustig en onopvallend systeem, met uiteraard perfecte eigenschappen.

Moet het toch groter, geen enkel probleem; uiteraard naast de kleine systemen, leveren wij ook grotere geluidssystemen uit onze verhuur, perfect afgestemd op de wensen en eisen van het event. In- of outdoor.

Horen, één van de belangrijkste zintuigen die wij als mens hebben.

Emoties komen vrij en hierdoor is het een belangrijk deel van de totale ervaring.

Gerenommeerd

The Production Group maakt graag gebruik van systemen die zich in de jaren hebben bewezen. Dit in combinatie met onze audiotechnici die een passie hebben voor natuurlijk, helder en mooi geluid, leiden tot een prettige en indrukwekkende ervaring.

Al is soms door de bomen het bos niet meer zichtbaar, wij adviseren u graag als het gaat om audiosystemen en randapparatuur. Uiteraard voor vaste installaties in bedrijf, openbare gelegenheid en/of uitgaansgelegenheid bent u bij ons ook aan het goede adres.

The Production Group maakt in de verhuur gebruik van onder andere L-Acoustics, Adamson, TurboSound, EAW, Yamaha, Soundcraft, Midas, dbTechnologies, Shure, Sennheiser en Pioneer.