vaste installatie, onderhoud en reparatie

Voor vaste installatie, onderhoud en/of reparatie is The Production Group u graag van dienst. Wij adviseren vrijblijvend omtrent de mogelijkheden en nieuwste technieken op het gebied van licht, geluid en beeld. Door een goede mix van ervaringen van onze klanten en relaties te combineren met  state-of-the-art producten en onze eigen kennis en ervaring bent u verzekerd van een betrouwbare, moderne en gebruiksvriendelijke installatie. Ook voor uw reparaties of onderhoud van reeds bestaande installaties bent u bij The Production Group aan het goede adres. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

vaste audio, licht en videoinstallaties

Vaste audio-, licht- en videoinstallaties zijn een steeds meer voorkomend onderdeel van uitgaansgelegenheden, restaurants, bedrijven en zelfs tijdelijke locaties. The Production Group levert, installeert en onderhoud vaste geluid- en lichtinstallaties door heel Nederland.

Bent u dus opzoek naar een vaste, betrouwbare en kwalitatieve installatie, dan plannen wij graag met u een kennismaking op locatie in! Door een goede inventarisatie van de situatie en uw wensen, zullen wij ons richten op een passend aanbod. The Production Group werkt met en levert alleen gerennomeerde en betrouwbare merken die zich in de jaren hebben bewezen, zodat u zich met een gerust hart kunt richten op de, voor u, belangrijkere zaken. Een geluid- en lichtinstallatie moet immers ten aller tijden werken en u dient hier op te kunnen vertrouwen. Onze medewerkers passen hun kennis en ervaring graag toe in een passend plan om zo uw locatie perfect te ondersteunen.