ontwerp

Ontwerp van complete shows, beter bekend als showdesign is één van de hoofdtaken van The Production Group. Door alle ervaring en ideeen van onze medewerkers te combineren tot een totaalpakket zijn wij in staat om van uw idee een uitgewerkt totaalconcept te maken waar uw publiek nog lang over zal spreken.

Samenwerking

The Production Group werkt nauw samen met diverse partijen die onder andere bruiloften plannen, bedrijfsfeesten faciliteren en festivals organiseren, de expertise die deze professionals met zich mee brengen in combinatie met onze techniek en ervaring leiden tot ongekende eindresultaten die een positieve indruk achterlaten op uw gasten. 

Totaal ontzorging

The Production Group levert standaard bij alle producties de benodigde lay-outs, tekeningen en productielijsten aan, zodat een overzichtelijk en georganiseerde planning en uitvoering mogelijk is. Tijdens de bouw-, show- en breekdagen is het mogelijk uw event te laten leiden door één van onze medewerkers, zodat alles tot in detail goed zal verlopen. Onze eventmanager houdt nauw contact met alle leveranciers, de locatie, uw team en als nodig The Production Group ontneemt graag alle zorg zodat u zich kunt richten op de ervaring en het contact met uw gasten en/of publiek. Graag verwijzen wij u dan ook door naar onze pagina ‘Event Management’  voor meer mogelijkheden omtrent de coordinatie van uw evenement.