Special effects

Breed inzetbaar zijn special effects die u steeds vaker tegen komt. Tijdens de opening van een nieuw pand, of als afsluiting van een dance-event. Van vlammen tot vuurwerk en dansende waterpartijen, u kunt het zo gek niet bedenken of het wordt tegenwoordig ingezet om het publiek te verbazen.

Vlammen, waterfonteinen of vuurwerk.

The Production Group is op dit gebied bekend met de mogelijkheden maar tevens bij sommige effecten ook de risico’s, wel zo belangrijk. De meeste effecten zijn prachtig maar dienen uiteraard met zorg en know-how gebruikt te worden. Hierin staan de ervaren technici van The Production Group u graag bij.

Vuurwerk is dat nog wel mogelijk tegenwoordig? Jazeker, maar houdt u rekening met aanvraagtijden vergunning en de voorbereidingen. Soms zijn er alternatieve die u makkelijker en veiliger kunt inzetten. Hierin heeft The Production group een groot aantal mogelijkheden in de verhuur.

“Special effects, vaak afgekort tot SFX of SPFX, zijn optische, mechanische of digitale technieken die in film, televisie, toneel of op andere events worden ingezet om te realiseren wat normaal niet mogelijk is.”

  Vaak zorgen ze voor het ‘WOW-effect

Film, dance-event of opening

Bent u opzoek naar dat ene effect wat uw bezoekers niet verwachten, of de letterlijke klap op de vuurpijl als het gaat om de opening van uw nieuwe bedrijfslocatie? Onze specialisten denken graag met u mee, en adviseren ook graag waar u op moet letten.

The Production Group ontwikkelt zelf special effects, en gebruikt deze ook in de verhuur en we verhuren dit ook aan bijvoorbeeld partners.Wij zijn altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging! Al een hele tijd aan het rondvragen naar datgene wat niemand nog heeft gezien. Een special effect wat u wenst te gebruiken tijdens uw show of vaste opstelling? Wij horen graag uw wensen aan om zo te kijken naar een eventuele oplossing. Waar een wil is, is vaak een weg…

Naast de special effects die vooral worden ingezet om het publiek of gasten te vermaken, levert , bedenkt en maakt The Production Group ook backstage effects voor film en/of theater. Bent u opzoek naar een partner met verstand van zaken en niet te vergeten de materialen om het gewenste special effect uit te voeren? Informeer vrijblijvend wij adviseren u graag.

Wij werken onder andere met de volgende producten: Magicfx Stage Flame, Magixfx Flamaniac, Magixfx Power Drop, Magicfx Power Shot, Magicfx Stadium Shot, Magicfx Co2 Jet, Explo GX2, Explo Wave Flamer, Galaxys G-Flame.