verkoop

The Production Group is zeer actief in de verkoop van diverse gerenommeerde merken die zich hebben bewezen in de audiovisuele sector. Wij staan dan ook 100% achter de verkoop van deze merken, en zullen nooit iets aanraden of verkopen waar wij niet achter staan. U bent bij The Production Group dan ook verzekerd van advies op maat, waarin wij open en eerlijk communiceren over de kwaliteit, betrouwbaarheid en andere aspecten van de diverse merken die wij voeren.

Door ervaringen van onze klanten nauwlettend te registeren hebben wij per merk een overzicht van de voor- en mogelijke nadelen per toepassing, per product. Dit in combinatie met onze eigen kennis en de kennis van onze leveranciers zorgt voor een situatie waarin The Production Group met een gerust hart producten kan verkopen waar wij het volle vertrouwen in hebben.

Bent u opzoek naar een totaalleverancier voor geluid, licht en/of beeldapparatuur? Neemt u vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord en adviseren waar gewenst.

licht

ADB Lighting Technologies
Avolites
Clay Paky
ETC Lighting
High End Systems
Martin
MA Lighting
Showtec
SGM
Strand Lighting
Varilite
HazeBase

“Dat klinkt als muziek in de oren” Horen, één van de belangrijkste zintuigen die wij als mens hebben.

Emoties komen vrij en hierdoor is het een belangrijk deel van de totale ervaring.

Geluid

Allen&Heath
Audac
L-Acoustics
Lab Gruppen
Midas
Neumann
Pioneer Dj
Shure
Sennheiser
Yamaha

video & videotechniek

Apple
AV Stumpfl
Barco
Black Magic Design
BenQ
Kramer Tools
Panasonic