video

The Production Group zorgt ervoor dat uw beelden perfect overkomen op uw publiek.

Sinds de beeldbuis zijn we anno 2016 een stukje verder. Tegenwoordig zijn er zeer veel mogelijkheden in de videoverhuur. Tijdens een presentatie of conferentie worden steeds vaker de mooiste digitale slide-shows gebruikt. Onder de collega’s die samen tijdens een conferentie spreken heerst steeds vaker de strijd om de mooiste en meest pakkende presentatie te vertonen. Onze medewerkers staan u graag bij om dit alles technisch te verwezelijken.

Diverse systemen

The Production Group werkt met diverse systemen in de verhuur die uw beelden haarscherp vertonen. Met behulp van bijvoorbeeld beeldschermen, projectieschermen, professionele beamers en high-end schakelmateriaal zorgen wij er voor dat uw publiek verzekerd is van duidelijk, helder en imposante beeldvertoning.

The Production Group heeft een groot assortiment aan visuele apparatuur in de verhuur. zodat wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Door onze eigen verhuurmaterialen centraal in Nederland te hebben opgeslagen, zijn wij in staat om last-minute uw benodigheden te leveren.

Tegenwoordig gaat het vertonen van beelden veel verder dan de beamer op tafel met een uitklapbaar projectiescherm. Een doorzichtscherm is een vaak gewenste opstelling naast de bekende opzichtprojectie over het publiek heen. Of we nu in een kleine zaal een opstelling moeten creëren met beperkte ruimte, of een grote buiten bioscoop, er is altijd een passend oplossing. 

“Een beeld in de optica onstaat op de plaats waar lichtstralen samenvallen die van een voorwerp of projectie afkomstig zijn en door een lens of spiegel gebundeld worden… Het menselijk oog vertegenwoordigd één van de meest ingewikkelde en vooral indrukwekkende optica die men kent.”

innovatieve ontwikkelingen

Zelfs videomapping behoort tot één van de meest innovatieve ontwikkelingen en mogelijkheden op het moment. Uw feestlocatie en/of bedrijfspand gebruikt als een passend projectiescherm voor de visuals die u wilt tonen. U kunt het zo gek nog niet bedenken of de uitvoering hiervan faciliteren wij graag voor u!

Onder het hoofdstuk beeld vallen uiteraard niet alleen de bekende tv schermen of projectieschermen, tegenwoordig ziet u steeds meer producties die voorzien worden van LEDschermen, zowel klein als zeer groot. De voordelen van de huidige ledschermen zijn eindeloos. Wij informeren u hier graag over!

Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een scherm wat u buiten kunt gebruiken om overdag met zonlicht toch uw beeldmateriaal goed weer te geven? The Production Group adviseert u graag omtrent de diverse opties met behulp van LEDschermen.

The Production Group werkt onder ander met: Barco, Christie, Panasonic, Kramer Tools, Black Magic.